Barátkozol a gondolattal, hogy benézz a Zöld Misszió Boltba, de nem tudod mivel készülj?

Először nyugodtan gyere be, nézz körül, szívesen fogadjuk a környezetvédelem iránt érdeklődőket!

Ha már rutinosabb vagy, akkor érdemes listával készülni, amit át tudsz gondolni otthon és összeírni a 'TERMÉKEK' fül alatt található webshop alapján. Az elkészült bevásárló lista segítségével össze tudod készíteni a tároló edényeket, melyekbe a kiválasztott termékeket töltheted.

Mibe lehet vásárolni?

Amibe szeretnél. Az, hogy miben viszed el a kívánt árut, az teljes mértékben rád van bízva. Ez lehet vászonzsák, vászontáska, befőttes üveg, csatos üveg vagy akár viaszos kendő. Ja, és nem ördögtől való a műanyag tároló sem, amennyiben már a háztartásodban megtalálható és többször tudod használni, újratölteni. Ha nem rendelkezel semmilyen tároló edénnyel, akkor a boltban is tudsz vásárolni, melyet a következő vásárlás alkalmával újra tudsz tölteni.

Ez a vásárlási forma még újdonság és szokatlan.
Nem kell megijedni, ha nem megy elsőre.

Hidd el, hazatérve felszabadító érzés, hogy eleve minden termék a neki szánt tárolóban van. Így könnyebb rendszerezni és rendet tartani a kamrában, nem mellesleg rendkívül átlátható, amellett, hogy rengeteg csomagolási hulladékot és erőforrást spóroltunk meg a környezetünk védelme érdekében.